QUAKE-VAIMENNUSJÄRJESTELMÄ

NORDIC LIGHTS® esittelee mullistavan QUAKE-vaimennusjärjestelmän. Patentoitu järjestelmä suojaa tärinältä ja iskuilta uudella ja ennenkokemattomalla tavalla. NORDIC LIGHTS® -tutkimus- ja kehitysosasto on käyttänyt kaikki voimavaransa, asiantuntemuksensa ja välineensä luodakseen täydellisen vaimennusjärjestelmän.

Vakiovaimennusjärjestelmässä vaimentimiin kohdistuu voimakasta rasitusta. QUAKE-vaimennusjärjestelmässä vaimenninten kulmat on laskettu erittäin huolellisesti ja testattu erittäin hyvin, jotta löydetään täydelliset synkronoidut kulmat täydellisen, optimoiden järjestelmän aikaansaamiseksi. Rakenteen ansiosta iskut ja tärinä eivät koskaan rasita kaikkia akseleita suoralla voimaviivalla. Jos voima on linjassa yhden akselin kanssa, se ei edelleenkään ole linjassa muiden QUAKE-vaimennusjärjestelmän muiden osien kanssa. Tämä johtaa voiman tasaiseen jakautumiseen koko vaimennusjärjestelmässä. Sen seurauksena QUAKE-vaimennusjärjestelmä kestää huomattavasti pidempään ja paljon voimakkaampia iskuja ja laajempia tärinäalueita. Jos vaimennusjärjestelmä kestää vaikeampia työolosuhteita, niitä kestää myös työvalo sekä sovellus, johon valo on kiinnitetty.
Koska QUAKE-järjestelmä kestää laajemman tärinäalueen, esimerkiksi 4,65 grms 12 - 2 000 Hz, 15,3 grms 24 - 2 000 Hz ja 20 grms 24 - 2 000 Hz, sovelluksiin voidaan kiinnittää tehokkaampia työvaloja. Tämän seurauksena kysymys siitä, mihin työvalo sovelluksessa kiinnitetään, on vähemmän tärkeä, sillä vaimennusjärjestelmä kohtelee ajoneuvoa hellävaraisemmin. Lisäksi se vähentää huolto- ja seisokkiaikaa. Tämän lisäksi QUAKE-vaimennusjärjestelmä on muita vaimennusjärjestelmiä matalampi, jolloin säästetään tilaa.

NORDIC LIGHTS® on useiden vuosien ajan kehittänyt ja patentoinut erilaisia vaimennusratkaisuja vaativaan käyttöön tarkoitetuille työvaloille. Miksi työvaloja vaimennetaan? Oikeanlaisella vaimennuksella työvalon iskun- ja tärinävastusta lisätään merkittävästi. Sen lisäksi, että lamppu kestää huomattavasti pidempään särkymättä, myös lampun sisällä olevat erilaiset komponentit kestävät pidempään, jolloin tarvitaan huomattavasti vähemmän huoltoa ja vaihtotoimenpiteitä. Myös työvalon sovellukseen kiinnittämisen kohdistamaa rasitusta vähennetään, jolloin ajoneuvon herkkyys vähenee.